Lite allt möjligt

(null)

Har ni sett något så gulligt? Gustav målade en teckning till mormor som hade ont i huvudet.

(null)

Elise målade ett lejon och ett spöke tror jag. Så jävla gulliga att de börjar få mer fantasi och börjar måla mycket mer.

(null)

Jag och barnen for från stugan igår för att jag skulle på middag med Johanna. Nu på sommaren eller när det är lite mer rörelse i vardagen är det svårt att få in någon sömn efter lunch. Ibland behövs det inte heller, men ibland somnar Elise rakt av i en saga, precis som nu. Mormor läste saga medans jag duschade och packade i ordning allt. 

Gustav somnade i bilen. Snacka om att det är fascinerande med tvillingar. Elise gallskrek från stugan och hela vägen hem till huset för att hon inte ville ha shorts och t-shirt. Hon ville ha klänning, som tråkigt nog låg i tvätten. Gustav somnade utan problem medans hon skrek.

(null)

Idag somnade lillskrutt medans vi kollade på bamse. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte somnade också.. helt plötsligt var det bara Gustav vaken. Inte för att han misstyckte.

Idag har det verkligen varit en seg dag. Jag har varit trött och har inte haft energi till något. Men vi har badat och kollat på bamse. Städat och plockat lite här och där.
RSS 2.0