Jag saknar mina barn

Jag jobbar exakt hela helgen. Fredag och lördag kväll och söndag dag. Sen innan dess jobbade jag 3 dagar med endast en ledig dag (torsdags) och efter helgen är jag bara ledig måndag för att sedan jobba tre pass igen. I och med att vi har bytt schema jobbar jag mer kvällar och varannan helg. Det här gör att jag får mindre tid med barnen. I och för sig lämnar jag dem 11 de dagar jag jobbar kväll. Så jag får ändå ganska många timmar med dem innan lämning på förskolan, men tusan vad det skär i hjärtat!

(null)

(null)

Innan förskolan igår han vi med lite mys iallafall. Jag kommer nog en tid framöver sakna att bara vara med dom. Jag måste försöka ta tillvara på all tid jag får. För dom sover ju när jag kommer hem, men vaknar ju oftast på natten ändå, så jag får passa på att snusa på dom då.

(null)

(null)

Jag ska sluta tjata, men det är också en ny uppsättning kläder. Bamse klänning och byxor. Världens gulligaste kille hade på sig dom här kläderna på förskolan Igår. Jag hoppas att han får ha precis vilka kläder han själv vill exakt hur länge han vill. Utan att något större barn på förskolan ska ifrågasätta. För jag lovar att det kommer hända förr eller senare och jag ska se till att han är redo att stå på sig när det händer! Älskade fina Gustav!

(null)

Och den här bästa tjejens krav och förväntningar orkar jag inte ens börja tänka på. Jag hoppas att du är säker i dig själv och stark nog att slå bort allt du hör och ser. All kroppsfixering och självhat som pågår i samhället.

Jag ska försöka göra mitt jobb genom hela eran uppväxt. Försöka förändra eran bild på verkligheten och idealen samhället har satt upp för er. Jag önskar att ni blir självmedvetna och kritiska till världen och vågar i slutänden göra det som är bäst för er. Usch! Nu måste jag sluta, jag orkar inte börja nysta i det här just nu. Jag ska uppfostra er till att bli starka individer med ett hjärta av guld!
RSS 2.0